Julifeest

Op 26, 27 en 28 augustus 2022 was het groot feest in Swifterbant. Er is gekozen om het julifeest te verplaatsen naar het laatste weekend van augustus, een mooie afsluiter van de zomervakantie. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: op het evenemententerrein in het dorpsbos van Swifterbant.

De organisatie en bezoekers kijken terug op een succesvol evenement: een weekend vol activiteiten, van beachvolleybal tot een braderie en van een feestavond tot een pannatoernooi. Het mooie weer, de sportieve en gezellige activiteiten, de foodtrucks, springkussens, muziek en de mooie locatie in het dorpsbos, gaven het evenement een echte festivalsfeer.

__________________________________________________________

Het nieuwste en ook het meest bezochte feest in Swifterbant. Vooral om zijn veelzijdigheid. Er wordt aan jong en oud gedacht. Aan mensen die sportief bezig zijn of mensen die liever met een drankje aan de bar hangen. Of allebei, want dat kan natuurlijk ook. Ook voor de kids is er van alles te doen.

Het feest wordt verspreid over twee dagen. Er is onder andere een beachvolleybaltoernooi, een seniorenmiddag, springkussens en uiteraard het grote feest op zaterdagavond met live-muziek en volop gezelligheid. Lijkt het je leuk om een rol te hebben in de organisatie of wil je als vrijwilliger meehelpen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Kijk voor de actuele data in de agenda op deze site.