Dorpsbelangen Swifterbant zoekt secretariële assistentie (4 tot 6 uur/week)

De komende tijd staat er veel te gebeuren in Swifterbant. De plannen voor het zwembad moeten concreet worden gemaakt, er mogen ideeën uitgewerkt worden over de toekomst van het bibliotheekgebouw, het veelomvattende sleutelproject Swifterbant van de gemeente Dronten, het 60-jaarfeest die we met elkaar mogen vieren en nog veel meer.

Daarnaast wil het bestuur van Dorpsbelangen de contacten met de gemeente, de verschillende verenigingen en commissies in het dorp  intensiveren om gezamenlijk het dorp (nog) mooier en leefbaarder te maken.

Daar hebben wij hulp bij nodig en zoeken daarom secretariële ondersteuning voor de volgende taken:

1. Notuleren van bestuursvergaderingen (1x per 3 weken)

2. Voorbereiden van agenda voor bestuursvergadering

3. Communicatie naar (sociale) media en Swifterbant.

4. Ondersteunen van commissies

Wij zoeken een vrijwilliger die nauwgezet is, een proactieve houding en administratieve ervaring heeft en Swifterbant een warm hart toedraagt.

Je krijgt daarvoor een vergoeding. Met de gemeente Dronten wordt een overeenkomst getekend. Daardoor is het mogelijk een vrijwilligersvergoeding te geven. Deze vergoeding bedraagt netto 5,50 euro per uur. In overleg stelt Dorpsbelangen middelen ter beschikking  om de werkzaamheden uit te voeren.

Heb je belangstelling dan komen we graag met je in contact. Je kunt een bericht sturen met jouw motivatie vóór 9 maart naar [email protected]

Daarna nemen we z.s.m. contact me je op.