Zwembad de Abelen

De afgelopen maanden heeft het bestuur van Dorpsbelangen Swifterbant een aantal zeer positieve gesprekken gevoerd met een ondernemer  en de gemeente Dronten, over de mogelijkheden voor een andere vorm van beheer van buitenzwembad De Abelen in Swifterbant.

Helaas heeft deze ondernemer recent aangegeven vanwege familie omstandigheden af te zien van verdere samenwerking. Het bestuur van Dorpsbelangen Swifterbant respecteert dit besluit uiteraard, maar betreurt het wel.

De gemeente Dronten heeft Dorpsbelangen Swifterbant, inwoners en gebruikers van het zwembad gevraagd om mee te denken over andere manieren van het beheren van het zwembad.  Nu voornoemde ondernemer is afgevallen begint de zoektocht opnieuw.

Nu recent bekend is geworden dat het contract met Optisport verlengd is door de gemeente Dronten, zal Dorpsbelangen Swifterbant uiteraard met hen in gesprek gaan over de mogelijkheid om komende periode wel met vrijwilligers een bijdrage te kunnen leveren.

Toch wil het bestuur van Dorpsbelangen Swifterbant de zoektocht naar andere vormen van beheren niet stoppen. Daarom doen zij een oproep aan ondernemers én inwoners om  creatief maar vooral ook heel concreet mee te denken over zwembad de Abelen. 

Ziet u bijvoorbeeld mogelijkheden om het bezoekersaantal van het zwembad te verhogen omdat u iets extra’s kunt bieden?  Of heeft u een goed idee voor het beheer van het zwembad en wilt u uw bijdrage hier aan leveren, neem dan contact op met [email protected]

Bovenstaande tekst is enigszins gewijzigd in de Drontenaar geplaatst.
Om het volledige artikel in De Drontenaar te lezen klikt u hier.