Het Pluspunt te Swifterbant start nieuwe activiteit

 

In februari start bij voldoende deelname, (minimaal 6 personen), een nieuwe activiteit in het Pluspunt. Het is bestemd voor mensen die iets van  klei willen boetseren. Het meedoen is gratis . Allen het materiaal en het eventueel bakken is voor eigen rekening

Na de dag met de diverse workshops in Het Pluspunt kwam de vraag of er niet een activiteit boetseren kon worden gevormd. We hebben daarvoor Mevrouw Baarda en Mevrouw Nooren, die ook de workshop hebben gegeven, bereid gevonden om de leiding daarvan op zich te nemen.

Het wordt een activiteit waar ieder op eigen niveau kan potten bakken of boetseren. Helaas hebben we nu geen mogelijkheid om met de schopstoel te draaien.

Het is de bedoeling dat we dit seizoen vier keer bij elkaar komen nl. op maandagavond om 19.00 uur  op 26 februari en daarna op 12 maart, 26 maart en 9 april.

Aan het meedoen zijn geen kosten verbonden.  Wel worden kosten in rekening gebracht voor het materiaal en voor het eventueel bakken van de producten, c.q. kunstwerken. Voor de eerste keer is er materiaal aanwezig.

U kunt zich opgeven in het Pluspunt . Daar is een lijst aanwezig  op het publicatiebord.