Swift 64 afdeling voetbal wil een tribune bouwen. Jullie hulp is hiervoor nodig!

Het afgelopen half jaar is er binnen Swift 64 afdeling voetbal hard gewerkt aan het maken van een mooi plan om een tribune te gaan bouwen langs het hoofdveld.  

Waarom wil Swift een tribune?

Swift wil er zijn voor iedereen. Inmiddels is het ledenaantal gestegen naar meer dan 500 leden. Dit zorgt ervoor dat er ook steeds meer ouders, familieleden naar de wedstrijden komen kijken. Voetbal is een familiegebeuren geworden.  Het is voor de Swifterbanters een uitje geworden, een ontmoetingsplek.

SWIFT WIL ER ZIJN VOOR IEDEREEN.

Dit vraagt om aanpassingen in de kantine en rond het veld. Er zijn niet genoeg plaatsen beschikbaar om te zitten.  Opa’s en Oma’s willen kunnen gaan zitten.  Verder wil Swift medebewoners uit hun isolement halen, eenzame mensen motiveren om naar de wedstrijden te komen en te profiteren van de gezelligheid rond de velden en in de kantine.

Wat kunnen jullie doen?

Op 22 september allemaal meelopen met de sponsorloop.

Binnenkort, bij de opening van het nieuwe voetbalseizoen op 22 september wordt de sponsorloop georganiseerd.  Binnenkort krijg je hierover nog een mail. Dan kun je sponsors gaan zoeken. Als je meer wil weten over de tribune en de andere plannen, ga dan naar de website. Bij het nieuws vind je uitleg over het plan.

https://swift64.nl

 Swift 64 afdeling voetbal in haar nieuwe rol

Swift 64 afdeling voetbal staat aan het begin van de volgende fase. Het kan doorgroeien tot een vereniging die samen met alle inwoners van Swifterbant er kan zijn voor een breder publiek.

Als er vragen zijn hoor wij het graag. De tribune commissie.

Karin Hofstede, Rob de Vries, Joop Overvest, Kees ten Cate, Jan Griekspoor en Jacob Eising.